Acnébehandeling

Fijn dat je hebt gekozen voor Etre Belle!

 
 • Korte, effectieve behandelingen, die vaak worden vergoed door zorgverzekeraars

 • Betaalbare producten die mild zijn voor je huid en echt werken

 • Vakkundig, gepassioneerd, rustig, eerlijk

 • Stel al je vragen over huidverzorging 24-7 via what's app: 0655333564

 

Heb jij puistjes en/of mee-eters en heb je geen idee hoe je jouw huid het beste kan verzorgen? Wat werkt nu echt en wat moet je juist niet gebruiken? Heb ik een sterk ontvettende reiniger nodig of juist een zachte, milde gezichtsreiniger. Kan ik make-up dragen zonder mijn huid te irriteren? Heb ik een perse een acnebehandeling nodig om er vanaf te komen? Of je nu af en toe een puistje hebt of dat je helemaal onder zit, iedereen met acne zit met dezelfde vragen.

Voor al deze vragen kan je terecht in mijn praktijk. Ik weet dat het een hele zoektocht kan zijn naar het zoeken naar de producten die jouw huid rustiger maken en laten stralen. Want dat kan echt. Blijf niet met je vragen zitten, maar maak een afspraak voor een gratis intake gesprek. Ik zal je huid bekijken, met je doornemen wat je zelf al doet aan huidverzorging en tips geven. Liever advies op afstand? Dan mag je altijd via what's app je vragen stellen.

 

Waarom ik deze service geef?

Bij een drogist of zelfs apotheek zijn medewerkers vooral gericht op het verkopen van hun producten. En heb je ze eenmaal gekocht, dan mag je het verder zelf uitzoeken. Bovendien zijn producten die speciaal ontwikkeld zijn om puistjes te verminderen, vrij agressief en bereik je daarmee juist het tegenovergestelde van wat je zou willen. 

Graag help ik jou om je huid weer gladder en mooi egaal te krijgen, zodat je je meer zelfverzekerd zult voelen. En dat houd niet op bij het geven van een behandeling of het verkopen van een product. Totdat jij precies begrijpt hoe jouw huid werkt en wat je moet doen om je huid te helpen zichzelf te herstellen, ben ik er voor je.

Heel soms komt het voor dat er na een aantal maanden geen verbetering komt en dan zal ik je adviseren om naar een dermatoloog te gaan. Soms is er meer nodig dan een aantal behandelingen en de juiste huidverzorging. Een dermatoloog kan een wat sterker werkende creme of antibiotica of tretinoine voorschrijven. Vaak wordt dit gedaan om ervoor te zorgen dat je zo min als mogelijk kans hebt op littekens later. 

De behandeling ziet er meestal zo uit:

 • Milde reiniging van de huid
 • Verwijderen van meeëters en puistjes/ontstekingen
 • Aanbrengen van een glycol- of salicylzuurpeeling
 • Aanbrengen van een creme met hoge beschermingsfactor

Prijs per behandeling: € 45,00

Duur van de behandeling: 30 - 45 minuten

Boek nu!

Met mijn behandelingen kan ik veel bereiken, maar als je thuis producten gebruikt met de verkeerde stoffen, heeft dat een averechts effect. In veel producten die speciaal zijn ontwikkeld voor acné, zitten irriterende stoffen zoals parfum, alcohol en sterk ontvettende ingredienten. Deze stoffen zorgen ervoor dat je huid meer talg gaat maken en dat iets wat je juist niet wil.  De basis huidverzorging die ik meestal adviseer is:

 • milde gezichtsreiniger: hiermee verwijder je het overtollig talg en evt. make-up, zonder het beschermlaagje van je huid aan te tasten. Het liefst doe je dit 2 keer per dag
 • creme of lotion met salicylzuur: dit zorgt ervoor dat je porien minder snel verstopt raken en dat je huid zacht en glad wordt (peeling)
 • overdag een crème met zonbescherming en in de avond eventueel een lichte, hydraterende crème

Vermijd producten met: alcohol, parfum, munt, menthol, citrusachtige stoffen, etherische olien, witchhazel, lavendel of andere natuurlijke geurstoffen. Deze kunnen irritaties geven (ook al zie je dat perse aan de buitenkant van je huid). Door irritaties gaan de talgklieren meer talg produceren en dat betekend meer puistjes en mee-eters.

Alles over Acné op een rijtje

Kijk op Dé Schoonheidspecialiste.nl voor alles wat je moeten over acné, behandelingen, verzekeraars en vergoedingen.