Acnébehandeling

Fijn dat je hebt gekozen voor Etre Belle!

acne_actie

Effectieve behandeling door goed advies en begeleiding

 

Ik weet hoe vervelend het kan zijn als je huid niet mooi gaaf is. Een huid met  puistjes en meeëters is geen pretje. Dat geldt voor elke leeftijdsgroep, maar zeker als je tiener bent. Juist dan vind je het belangrijk dat je er goed uitziet. Voor mij is het alweer zo'n 20 jaar geleden dat ik acné had, maar ik weet nog goed hoe het was. Nu is mijn huid weer rustig en glad. Ook voor jou is dat mogelijk, met de juiste behandelingen en inzet van jezelf.

Om acné effectief aan te kunnen pakken, moet je eerst weten wat acné is en hoe het ontstaat. Être Belle heeft behandelingen, waarbij in ieder geval 3 van de 4 factoren worden aangepakt. Dat maakt dat deze behandelingen ook echt succes kunnen hebben.Voor tieners hebben wij een speciale tienerbehandeling waarmee je eindelijk een halt kunt toeroepen aan de acné en je weer lekker in je vel kunt zitten! Zonder pillen of andere onnodige heftige medicijnen! Kom langs en ervaar het zelf!

Oorzaken acné

 • Verhoogde activiteit van de talgklieren (hier is van buitenaf niets aan te doen)
 • Sterke verhoorning van de huid, veel dode huidcellen en daardoor verstopping van de porie
 • Groei van bacteriën
 • Ontstaan van ontstekingen in de huid 

De behandeling:

 • Milde reiniging van de huid
 • Peeling op basis van fruitzuren
 • Verwijderen van meeëters en puistjes/ontstekingen
 • Masker om de huid te kalmeren 
 • Massage van schouders en decollete tijdens het masker, indien gewenst
 • Aanbrengen van een anti-bacteriële crème
 • Extra optie: behandeling met lichttherapie

Prijs per behandeling: € 55,00

Duur van de behandeling: +/- 75 minuten

Prijs korte behandeling: € 37,50.

Duur van de behandeling: +/- 45 minuten (Reinigen huid, peeling en verwijderen onzuiverheden).

Aanvullende behandeling: lichttherapie

Lichttherapie (met koude-laser) is een mooie aanvulling op de acnébehandelingen. Dit is bijna infrarood licht en zorgt ervoor dat ontstekingen worden geremd, bacteriën minder kans krijgen om te groeien en dat de kans op littekens aanzienlijk wordt verminderd. Vraag in het instituut naar de mogelijkheden hiervoor.

Ik heb een opleiding gevolgd om acné te mogen behandelen. Tevens ben ik aangesloten bij de branche-organisatie ANBOS. Hierdoor worden behandelingen in veel gevallen vergoed. Bij jouw zorgverzekeraar kan je informeren of dit ook voor jou vergoed wordt en tot welke hoogte.

Als je ervoor kiest om samen aan de slag te gaan om jouw huid te verbeteren, dan is ook een inzet van jouw zijde noodzakelijk. Ik kan veel bereiken met mijn behandelingen, maar als je thuis niets doet om je huid te verzorgen, zullen we veel minder resultaat boeken. Ik realiseer me dat dit enige discipline vergt, maar je zult zien dat het niet voor niets is.

Een basispakket met 3 producten (milde anti-bacteriële reiniger, peeling met salicylzuur en een dagcrème met UV-bescherming) is verkrijgbaar vanaf € 68,50. Hier doe je ongeveer 2 maanden mee.

Alles over Acné op een rijtje

Kijk op Dé Schoonheidspecialiste.nl voor alles wat je moeten over acné, behandelingen, verzekeraars en vergoedingen.

Heb je veel behandelingen en producten al geprobeerd, maar zonder goede resultaten? Wil jij weer een zuivere huid, die straalt? Wil je weer naar buiten zonder je zorgen te maken over je huid? Ik help je graag op weg. Tel: 073-6123618