Acnébehandeling

Fijn dat je hebt gekozen voor Etre Belle!

 
 • Korte, effectieve behandelingen, die vaak worden vergoed door zorgverzekeraars

 • Betaalbare producten die mild zijn voor je huid en echt werken

 • Vakkundig, gepassioneerd, rustig, eerlijk

 • Stel al je vragen over huidverzorging 24-7 via what's app: 0655333564

 

Ik weet hoe vervelend het kan zijn als je huid niet mooi gaaf is. Een huid met  puistjes en meeëters is geen pretje. Dat geldt voor elke leeftijdsgroep, maar zeker als je jong bent. Juist dan vind je het belangrijk dat je er goed uitziet. Voor mij is het alweer zo'n 20 jaar geleden dat ik acné had, maar ik weet nog goed hoe ik mij toen voelde. Op dat moment had ik graag iemand naast mij gehad die mij en mijn huid serieus nam en waar ik terecht zou kunnen voor al mijn vragen.

Bij een drogist of zelfs apotheek zijn medewerkers vooral gericht op het verkopen van hun producten. En heb je ze eenmaal gekocht, dan mag je het verder zelf uitzoeken. Bovendien zijn producten die speciaal ontwikkeld zijn om puistjes te verminderen, vrij agressief en bereik je daarmee juist het tegenovergestelde van wat je zou willen. 

Graag help ik jou om je huid weer gladder en mooi egaal te krijgen, zodat je je meer zelfverzekerd zult voelen. En dat houd niet op bij het geven van een behandeling of het verkopen van een product. Totdat jij precies begrijpt hoe jouw huid werkt en wat je moet doen om je huid te helpen zichzelf te herstellen, ben ik er voor je.

Heel soms komt het voor dat er na een aantal maanden geen verbetering komt en dan zal ik je adviseren om naar een dermatoloog te gaan. Soms is er meer nodig dan een aantal behandelingen en de juiste huidverzorging. Een dermatoloog kan een wat sterker werkende creme of antibiotica of tretinoine voorschrijven. Vaak wordt dit gedaan om ervoor te zorgen dat je zo min als mogelijk kans hebt op littekens later. 

De behandeling ziet er meestal zo uit:

 • Milde reiniging van de huid
 • Verwijderen van meeëters en puistjes/ontstekingen
 • Aanbrengen van een glycol- of salicylzuurpeeling
 • Aanbrengen van een creme met hoge beschermingsfactor

Prijs per behandeling: € 45,00

Duur van de behandeling: 30 - 45 minuten

Zelf je huid verzorgen:

Met mijn behandelingen kan ik veel bereiken, maar als je thuis producten gebruikt met de verkeerde stoffen, heeft dat een averechts effect. De basis huidverzorging die ik meestal adviseer is:

 • milde gezichtsreiniger: hiermee verwijder je het overtollig talg en evt. make-up. Het liefst doe je dit 2 keer per dag
 • creme of lotion met salicylzuur: dit zorg ervoor dat je porien minder snel verstopt raken en dat je huid zacht en glad wordt (peeling)
 • overdag een creme met zonbescherming en in de avond eventueel een hydraterende creme

Vermijd producten met: alcohol, parfum, munt, menthol, citrusachtige stoffen, etherische olien, witchhazel, lavendel of andere natuurlijke geurstoffen. Deze kunnen irritaties geven (ook al zie je dat perse aan de buitenkant van je huid). Door irritaties gaan de talgklieren meer talg produceren en dat betekend meer puistjes en mee-eters.

Alles over Acné op een rijtje

Kijk op Dé Schoonheidspecialiste.nl voor alles wat je moeten over acné, behandelingen, verzekeraars en vergoedingen.